• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter

Grimm.6.Sezon.Türkçe.Dublaj.BDRip.x264-DEMAND





Grimm, dünyaca ünlü masallar olan ve çocuk masalları olarak bilinen Grimm kardeşlerin masallarından uyarlama olarak 2011 yılında yayın hayatına başlayan bir dizi. Fantastik ve doğaüstü güçlerin kol gezdiği bu dizide, elbette Grimm masallarının yetişkin versiyonları ve içerisindeki çoğu ırk da kullanılıyor. Bunların yanında mitolojik etmenlerin de oldukça fazla bulunduğu dizi iskandinav mitolojisinden Roma, Yunan mitolojilerine kadar pek çok efsane ve miti de içerisinde, zaman zaman bölüm bazlı olarak barındırabiliyor. Günümüzde geçen dizinin ana konusu, Portland'da bir polis memuru olan ve görevini layıkı ile yerine getirmeye çalışan Nick Burkhardt'ın hikayesi. Nick, bugüne kadar gördüğü pek çok olaydan kanlı bir biçimde ayrıldığı da olmuş ancak bunlara alışmış ve hiçbir şekilde etkilenmemiştir. Ancak zamanla, insanların içerisinde gördüğü korkunç canavarlar, delirdiğini düşünmesini yeterince sağlamıştır. Delilik ile çıldırmak arasında gidip gelen Nick, bir süre sonra eski ve kendisine kalan tek akrabasının kendisini ziyareti ile bir “grimm” olduğunu öğrenmiştir. Grimmler, mitolojik ögeler olarak canavarları görebilen bir ırktır ve doğaüstü güçlere sahiplerdir. Dolayısı ile Nick de ailesinden gelen bu yeteneğin kendisinde aktif olmasını sağlamıştır.

Gördüklerinin gerçekten canavar olduğuna kanaat getirerek bunlarla savaşmaya başlayan Nick için, asıl macera şimdi başlamaktadır ve güçlerini kullanmayı öğrendiği her geçen gün daha iyi bir seviyede hayat kurtarmaktadır. Fantastik canavarlar ile gerdiği amansız mücadelede varoluş mücadelesi veren bu doğaüstü nitelikli adama, bayılacaksınız.




Not: Linklerin bazılarında 5sn lik reklamlar bulunmaktadır. Lütfen 5sn sonra reklamı geçe tıklayınız.
Reklamlar bloğumuzun gelişmesi için önemlidir.

En alt kısımda Mail.ru linkine tıklayarak reklamsızda linklere ulaşabilirsiniz.

Yeni dosyalar yüklendikçe ekleme yapılacaktır
Lütfen fikirlerinizi bizimle paylaşın.




0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz onaylandıktan sonra görülecektir.

 
Copyright 2010 Film Dizi Paylas - All Rights Reserved.
Designed by Web2feel.com | Bloggerized by Lasantha - Premiumbloggertemplates.com | Affordable HTML Templates from Herotemplates.com.